Amedspor’dan hakeme sert tepki

Amedspor’dan hakeme sert tepki
Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Amedspor, kendi sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Ancak karşılaşmanın ardından saha içindeki performans kadar hakem Yiğit Arslan’ın kararları gündeme damga vurdu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Hakem Bobby'e yapılan sert müdahaleyi es geçti

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Amedspor Teknik Direktörü Servet Çetin, hakem yönetimini sert bir dille eleştirerek, karşılaşmadaki bazı kritik kararlarından birisi maçın sonunda rakip takım sporcusu Bobby Adekanye'ya ceza alanı içinde göğsüne attı sert tekmeyi es geçen hakem Yiğit Arslan, saha mücadelesine gölge düşürdüğünü ifade etti. Çetin, hakemin tutarsız kararlarının oyuncular üzerinde olumsuz bir etki yarattığını ve sahada adaletin sağlanamadığını belirterek şunları söyledi; “Alınan bu beraberliğe rağmen sahadaki mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum”

Taraftar grubu Hakem Arslan'a ateş püskürdü.

Amedspor’un cefakâr taraftar grupları da hakem Yiğit Arslan’a sosyal medya üzerinden ve yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi. Taraftarlar, maç esnasında verilen tartışmalı kararların takımın puan kaybına neden olduğunu savundu. Özellikle birkaç pozisyonda hakemin takdir haklarını rakip lehine kullandığı iddiası, tepkilerin odak noktası oldu.

TFF Hakem atamalarında dikkatli olsunlar

Taraftar grupları, hakemlerin adil ve tarafsız olması gerektiğini vurgulayarak, bu tür kararların futbola olan güveni zedelediğini dile getirdi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak hakem atamalarında daha özenli davranılmasını talep ettiler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Unable to Load More

Spor Haberleri