Amedspor’dan Erokspor maçı açıklaması

Trendyol 1’nci lig ekibi, Amedspor, 6 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Esenler Erokspor maçını neden Antalya’da oynayacağını açıkladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1’nci lig ekibi, Amedspor, 6 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Esenler Erokspor maçını neden Antalya’da oynayacağını açıkladı. Süper Lig hedefiyle sezona başlayan Amedspor, kendi sahasında ağırlamak istediği rakibi Esenler Erokspor maçını, stadyumun bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle Antalya’ya taşımak zorunda kaldığını duyurdu. Kulüp, bu zorunlu yer değişikliğinin nedenleri hakkında kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa, İstanbul ve İzmirken sonuç alınmadı

Amedspor Yönetim Kurulu, sahalarının bakımda olması nedeniyle bu karşılaşmayı başka bir şehirde oynama kararı aldıklarını, ancak taraftarların rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceği en yakın seçenek olarak Şanlıurfa’yı tercih ettiklerini belirtti. Ancak Şanlıurfa’daki stat ile yapılan görüşmeler sonuçsuz kalınca, başka şehirler arayışına geçildi. Bu süreçte, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerde de oynama taleplerinde bulunuldu, ancak yoğun çabalara rağmen bu talepler de olumlu sonuçlanmaması nedeniyle ,Yapılan birçok görüşmenin ardından en son olarak Antalya ile olumlu bir sonuç elde ettiklerini ve bu önemli ve kritik maçın 6 Ekim Pazar günü CorendonAirlines Park Antalya Stadyumu’nda oynamaya karar verdikleri belirtti.

Amedspor Yönetim Kurulu, taraftarlarına çağrıda bulunarak, “Antalya’da oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızla omuz omuza, gönül gönülle olmak istiyoruz,” dedi. Takımın hedefleri doğrultusunda taraftar desteğinin kritik olduğunu vurgulayan yönetim, bu zorunlu yer değişikliğine rağmen Antalya’daki karşılaşmada da taraftarlarının desteğiyle galip gelmeyi amaçladıklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri