Amedspor’da Poko ve Erce’nın sakatlıkları ciddi

Trendyol 1. Lig’in 28. haftalarında yoğun bir fikstürle mücadele eden, Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor, Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada talihsiz iki önemli sakatlık yaşadı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Karşılaşmada maça damgalarının vuran iki önemli isim, Pako ve Erce’nin sakatlıkları, Pendik spor maçı öncesi Teknik Direktör Servet Çetin ve teknik heyeti düşündürüyor.

Maçın ilk yarısında Kaleci Erce Kardeşler, arka adalesinde zorlanma nedeniyle yerini ikinci yarıda Kaleci Veysel Sapan’a bırakmak zorunda kaldı. Maçın 59. Dakikasında ise, orta sahada rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan deneyimli merkez orta saha oyuncusu Biyogo Poko ise oyunu terk etmek zorunda kaldı. Poko ve Kaleci Erce’nın sakatlığının boyutu ve sahalara dönüş süresi, bugün çekilecek MR sonucuna göre netlik kazanacak.

Çetin, sakatlıklardan dolayı üzgün

Amedspor’da Adama Traore, aldığı 5 maçlık men cezası nedeniyle bu hafta da kadroda yer alamaması, ardından önemli iki sakatlık, hem kalede hem de, orta sahadaki sıkıntı, teknik direktör Servet Çetin’i oldukça düşündürüyor. Takımın son haftalarda tam kadro sahaya çıkamaması, hem oyun planlarını hem de kadro tercihlerini zorlaştırıyor.

Kritik Deplasman Öncesi Yoğun Hazırlık

Amedspor, tüm bu eksiklere rağmen pazartesi günü oynayacağı zorlu Pendik maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Servet Çetin, takımın yaşadığı bu eksiklere rağmen mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek şunları söyledi; "Zorlu virajı kayıpsız dönmek istiyoruz. Sahadan mutlak 3 puanla ayrılarak Play-Off hattına bir adım daha yaklaşmayı hedefliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri