Amedspor’da İki Önemli Sporcunun Tedavisi Sürüyor

Ligin son iki haftasında iyi bir performans gösteren Amedspor, sakatlıklarla mücadele etmeye devam ediyor.

Haber: Şehmus KIZILASALAN

TİGRİS HABER - Ligin son iki haftasında iyi bir performans gösteren Amedspor, sakatlıklarla mücadele etmeye devam ediyor. İstanbulspor maçı öncesinde yaşanan antrenman kazalarında, takım kaptanı Uğur Adem Gezer ve genç sol bek oyuncusu Erkan Sasa sakatlandı.

Kaptan sahalarda 2 ay uzak kalacak

Kaptan Uğur Adem Gezer, İstanbulspor maçı öncesi antrenman sırasında sağ ayak bileğinde burkulma sonucu sakatlandı. Yapılan muayene ve MR sonuçlarına göre, ATFL (Anterior Talofibular Ligament) bağında yırtık tespit edildi. Sakatlık nedeniyle kaptan Gezer’in sahalardan 8 hafta uzak kalacağı ve tedavisinin Amedspor tesislerinde, son teknoloji cihazlar kullanılarak sürdürüleceği açıklandı. Takımın önemli isimlerinden biri olan Gezer’in yokluğu, takımın saha içi organizasyonunu etkileyecek.

Genç sporcu bu hafta takımla çalışacak

Genç sol bek Erkan Sasa da antrenmanda sağ uyluk adductor kasında 1. derece yırtık yaşamıştı. Ancak tedavisinin büyük bir kısmı tamamlanan Sasa’nın, bu hafta takımla birlikte antrenmanlara katılabileceği ve tamamen iyileşerek yeniden sahalara dönebileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri