Amedspor, Zahospor ile dostluk maçı yapacak

Amedspor ile Irak Yıldızlar Ligi ekiplerinden Zahospor, 23 Mart 2025 tarihinde Diyarbakır’da bir dostluk maçı yapma konusunda anlaşmaya vardığı duyuruldu.

TİGRİS HABER - Rudaw TV medya sponsorluğunda düzenlenecek karşılaşma, saat 20.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynanması planlanıyor.

İzinleri için başvuru yapıldı

Zahospor uzun bir süredir Amedspor’la bir dostluk maçı yapmak istediğini Amedspor yönetimine bildirdi. Talebe karşılık verildi, gerekli girişimler başladı. "Kürt El Clasico’su" olarak değerlendirilen dostluk maçına Kürdistan Bölgesi’nden binlerce taraftarın maça gelmesi bekleniyor.

Amedspor, maç için TFF’ye izin başvurusu ve hakem tayini talebinde bulunurken, stat tahsisi için Diyarbakır İl Spor Müdürlüğü’ne ve güvenlik önlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü’ne de gerekli bildirimleri yaptı. Zahospor’un da buna benzer başvuruları yapacağı gelen bilgiler arasında yer alırken, Karşılaşmaya ilişkin detayların daha sonra açıklanacağı bildirildi. haber sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. (Haber merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri