Amedspor yönetimi stadyum için Vali Zorluoğlu'nu ziyaret edecek

Amedspor, 21 Eylül'deki Boluspor maçı öncesi stadyum sorunu için Başkan Vekili Baran Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Murat Zorluoğlu'nu ziyaret edecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır Stadyumu'nun bakım ve onarım çalışmaları gecen sezon bitiminden hemen sonra başlamıştı.

Ancak yeni sezonun ilk maçı olan İstanbulspor maçı sonrası zeminin patates tarlasına dönüşmesinin ardından tekrardan bakım ve onarıma alınan Stadyumun sorunları tekrar gündeme geldi.

Bu sebepten dolayı Amedspor Başkan vekili Baran Durmaz ile Genel sekreter Faysal Tosun, ile birlikte Diyarbakır İl valisi Murat Zorluoğlunu ziyaret edecekler.

Diyarbakir il Valisi Murat Zorluoğlu, stadyum konusunu üzerinde çok hassasiyetle durduğunu ve özellikle Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne stadyumun bir an önce hazır hale getirilmesi talimatını verdiği biliniliyor.

“Maç, Vali Zorluoğlu görüşmesinden sonra netlik kazanacak”

Amedspor yönetimi, stadyum konusunu çözmek adına Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ile bugün bir görüşme yapmayı planlıyor. Yetkililer, stadyumun kullanılabilir hale gelmesi için en az 2 ile 3 haftalık bir süre daha gerektiğini belirterek, bu hafta bu sahada müsabakanın oynanmasının daha doğru olacağı belirtti.

Bu durumun hakkında Yeşil Kırmızılı kulüp İl Valisi Murat Zorlu oğlu ile yaptıkları görüşme sonrası spor severler ve taraftarlara Bolu spor Karşılaşması Diyarbakır Stadyumunda mı? Oynanacak yoksa Başka il de mi ? oynanacak bilgisini aktarılacağı belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri