Amedspor yönetimi, eşbaşkanları ziyaret etti

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Başkan Yardımcısı Fadıl Oğurlu, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Şeyda Aslantaş ve bazı yöneticiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'u ziyaret etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Pazartesi günü bu sezon ilk kez kendi saha ve seyircileri önünde İstanbulspor'u ağırlayacak Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulunun bazı üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'u ziyaret ederek, 21 Numaralı yeşil kırmızılı forma hediye etti.

FORMA HEDİYE EDİP MAÇA DAVET ETTİLER

Amedspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Başkanımız Aziz Elaldı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Diyarbakır Büyükşehir belediyesi Eş Başkanları Sayın Serra Bucak ve Doğan Hatun’un ziyaret etti. Dayanışma ve desteğin vurgulandığı görüşmenin sonunda sayın Eş Başkanlara Amedspor forması hediye edildi. Başkanımız, sayın eşbaşkanları sahamızdaki İstanbulspor maçına davet etti" ifadelerine yer verildi.

EŞBAŞKANLAR, BAŞARI DİLEDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyelerini kabul ettiği belirtildi.

Eş Başkanlar, karşılamanın ardından Elaldı ve beraberindekilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar, Amedspor’a 1. Lig’de başarılar diledi.

Görüşmenin ardından Elaldı ve Kulüp Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş, Eş Başkanlar Bucak ve Hatun’a Amedspor forması hediye etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri