Amedspor Yönetimi basınla buluşuyor

Amedspor Kulüp Yönetim Kurulu, her hafta maçların ardından düzenlenecek olağan basın buluşmalarını bu hafta iftar organizasyonuyla birleştirme kararı aldı.

TİGRİS HABER - Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, basın emekçilerinin spor kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasındaki önemine dikkat çekilerek, bu buluşmaların karşılıklı fikir alışverişi ve dostane bir ortamda gerçekleşeceği ifade edildi.

Amedspor, şeffaf ve samimi bir iletişim kurarak hem takımla ilgili gelişmeleri paylaşmak hem de basın mensuplarının görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla bu organizasyonları düzenleme kararı aldığını belirtti.

İftar programları yarın Şehmus Özer Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Kulüp yönetimi tarafından yapılan davette, "Değerli basın emekçileri, Amedspor Yönetim Kurulu, Teknik Ekip ve Futbolcuların katılımıyla, yarın Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenecek iftar yemeğinde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri