Amedspor yönetim kurulun’dan önemli açıklamalar

Amedspor, Trendyol 1. Lig'deki Boluspor maçı öncesinde, Diyarbakır'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen yeşil Kırmızılı yönetim kurulu transferlerin, Tesislerin, ve stadyum hakkında önemli acıkmalarda bulundu.

Haber Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kahvaltı organizasyon basın toplantısına, Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz, Genel Sekreter Faysal Tosun, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Kulüp Basın Sözcüsü Bekir Güneş ile birlikte Diyarbakır yerel ve ulusal basınla kahvaltıda bir arada buluşan Yeşil Kırmızı kulüp Kurumsal bir kimlik oluşma çalışmalarının olduğunu ve Amedspor’un ligdeki hedeflerini, Transfer çalışmaları ile tesisleşme ve takımının gelecekte daha güçlü bir altyapısı olması yolunda çalışmaları hakkında önemli açıklamada bulundu.

Amedspor Kulübü Vekili Baran Durmaz, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Amedspor'un genel durumu, transfer çalışmaları ve tesisler hakkında bilgi verdi. Durmaz "Aramıza tekrar katılacak olan Aziz Elaldı'nın sağlık durumu iyi ve 15 gün içerisinde aramıza dönecek" şeklindeki açıklamasını vurguladı. Ayrıca, gençlik spor ile ilgili stadyumun durumu ve çim zemin konusunda Vali ile yapılan görüşmelere değinerek, Amedspor'un maçının saha zeminin bakım onarıma alınması nedeniyle Amedspor Boluspor maçının ilk olarak Şanlıurfa’da oynanması için karar alındığı, ancak Yönetim kurulu olarak bu önemli karşılaşmanın Diyarbakır’da kalıp taraftarlarından uzak kalmamak adına burada oynamak istediğini belirtti.

Amedspor iki yeni store mağazasının faaliyette geçirerek

Baran Durmaz, Amedspor'un başta kurumsal anlamda öncelikle altyapı olmak üzere Kadın Futbol Engelsiz Basketbol takımına her zaman maddi ve manevi olarak destek vermeye devam edeceğini ve artık sporcularının otel’de değil artık yeni bakım ve onarım yapımı tamamlanan Şehmus Özer tesislerinde rahat bir şeklide kalacaklarının belirtti. Ayrıca, yeni mağazalarının faaliyete geçireceklerini söylen Durmaz Amedspor Store mağaza zincirine iki yeni yerin daha ekleyeceklerini bir tanesi Diyarbakır Stadyum yolu üzerinde bir ay içinde faaliyet gireceğini diğer store mağazası ise en geç 4-5 ay içinde İstanbul'da açılmasının planlandığını söyledi

Durmaz konuşması devamında ise şunları söyledi; “transferlerin biraz geç kaldığını kabul ediyoruz ve yeni bir ligde yeni bir takım oluşturduklarını, bu süreci ciddi ve titiz bir şekilde yönettiklerini dile getirdi. "Takım olarak henüz istediğimiz seviyede değiliz, ancak bundan sonra daha iyi olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, biz büyük bir aileyiz ve hep birlikte Amedspor'u daha güçlü hale getireceğiz," diye konuştu.

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaptığı basın toplantısında kulübün kurumsallaşma süreci, altyapı çalışmaları ve transfer stratejisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yanal, Amedspor’un yeni bir seviyeye ulaşmak için yoğun bir şekilde çalıştığını ve bu doğrultuda yönetimle birlikte altyapının güçlendirilmesi adına tesis çalışmalarına başladıklarını Bu, kulübün uzun vadeli başarısını garanti altına almak için yapılan önemli bir adım olarak görmek lazım diye belirten, Yanal “Amedspor’un sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da büyük bir taraftar kitlesi tarafından desteklendiğini Yapılan transferlerin zorluklarına rağmen, kulübün doğru adımlar atarak karakterli ve kendini kanıtlamış oyuncuları transfer ettiğini” ifade etti.

Yanal bizler birlik olursak hiç takım bizi yenemez

Yanal konuşması devamında ise şunları söyledi; “Sezon başında 11 oyuncunun takımdan ayrıldığını, buna karşılık 14 yeni oyuncunun transfer ettik. Takım içinde sadece gecen hafta Oktay Aydın ilk on birde yer alabildi. Rakiplerimiz bazıları yabancı kontenjanları 13-14 yabancı oyuncuya sahip olmasına rağmen, bizim amacımız ise takım kadrosunu şişirmek değil takımda direk oynayabilecek çok iyi kendini kanıtlamış kaliteli oyuncu grubu kadromuza katmak oldu bununda 7 yabancı olmak üzere 8 yerli toplamda 13 sporcu ilk transfer döneminde aldık” diye söyledi.

Yanal Takımın genel ligdeki yeri ve hedeflerini ise şöyle anlattı;

Yanal, “ Ligin çok uzun bir maraton olduğunu kendilerinindi maratonu en zirvesine koşmak için mücadele edeceklerini ve sakatlıkların ve yeni transferlerin de tam anlamıyla form tutmasıyla birlikte, takımın sahada gerçek gücünü göstereceğine inandığını ve bu inançla Amedspor’un hedeflenen üst lige çıkabileceklerini vurguladı.” Başarının, sadece teknik ekibin ve oyuncuların çabasıyla değil, taraftarların, basının ve tüm kulüp destekçilerinin bir araya gelmesiyle mümkün olacağını ve Bu, kulüp için birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek isterim dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri