Amedspor taraftarları Şanlıurfa’ya akıyor

Amedspor taraftarları Yeni Malatyaspor maçı için Şanlıurfa’ya akın ediyor. Taraftarlar, bu sabah 6 otobüsle takımlarını desteklemek üzere Şanlıurfa’ya hareket etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor taraftarları Yeni Malatyaspor maçı için Şanlıurfa’ya akın ediyor. Taraftarlar, bu sabah 6 otobüsle takımlarını desteklemek üzere Şanlıurfa’ya hareket etti. Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve çevre illerden binlerce taraftarın katılacağı bu önemli deplasman, Amedspor için moral kaynağı olacak.

Yönetimden Taraftara Büyük Destek

Amedspor yönetimi, bu kritik deplasman karşılaşması için taraftarını yalnız bırakmıyor. Yönetim, taraftarların hem maç biletlerini hem de otobüsle ulaşımlarını karşılayarak destek sağladı. Bu kapsamda Diyarbakır’dan 5-6 otobüs dolusu taraftar, sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya doğru yola çıktı. Ayrıca, birçok özel araçla da taraftarlar maçı izlemek için yola çıktı.

Bölgedeki Taraftarlardan Yoğun Katılım Bekleniyor

Amedspor’un Yeni Malatyaspor ile oynayacağı bu önemli karşılaşmaya sadece Diyarbakır’dan değil, Mardin, Şanlıurfa ve çevre illerden de büyük ilgi var. Edinilen bilgilere göre, diğer illerden de binlerce Amedspor taraftarının stadyuma akın etmesi bekleniyor. Taraftarlar, bu maçta takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyerek takımlarını yalnız bırakmak istemiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri