Amedspor taraftarının ilk maç heyecanı

Amedspor, ilk kez yer aldığı Trendyol 1. Ligi ilk maçı için İstanbul'da oynayacağı maçı saatler kala, yeşil kırmızılı taraftarlarının sevgi gösterileri ve maça olan ilgisi, Türkiye'de gündem oldu.

Mehmet TÜRK

İstanbul deplasmanında bugün oynayacağı ilk maç öncesi Amedspor taraftarları, maçı izlemek üzere Türkiye'nin dört bir tarafından İstanbul'a giderken ve İstanbul'daki taraftarların maçın oynanacağı stadyuma giderken yaptığı gösteriler, daha maç oynanmadan sosyal medyada Türkiye'nin gündemine oturdu.

Amedspor'un taraftar dernek ve grupları, maçı izlemek üzere İstanbul'a otobüslerle giden taraftarların yoldaki tesislerde yaptığı gösteriler, kısa sürede on binlerce kişi tarafından tıklanarak beğeni aldı. Amedspor kafilesini taşıyan yeşil kırmızı renkli ve üzerinde Amedspor yazılı otobüsün maçın oynanacağı stadyuma hareketi sırasında polis eşliğinde hareketi ve taraftarlarının zafer işaretiyle eşlik ettiği görüntüler, Türkiye gündemine oturdu. Bazı taraftarlar ise maçın oynanacağı stadyuma girerken, yaptıkları tezahüratları gösteren video ise sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Bazı hesaplarda yapılan görüntülü paylaşımlarla birlikte, "Korkmayın lan biz geldik", "Bugün İstanbul'un dört bir yanından Amedspor sesleri yükselecek!" mesajı verdi. Barikat taraftar gurubu ise sosyal medya hesaplarından, "Yarın olimpiyat stadının önünde olacağız" mesajı yayınladı.

Amedspor'un Trendyol 1. Ligindeki ilk maçı olan Fatih Karagümrük maçı, sadece Türkiye'den değil, Avrupa ve Dünyanın dört bir tarafındaki yeşil kırmızılı taraftarlarınca merakla bekleniyor. Amedspor, daha maç oynanmadan Türkiye gündemini meşgul eden konuların en başındakileri arasında yer almaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri