Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Amedspor, Gençlerbirliği maçı sonrası Başkan Burç Baysal ve Teknik direktör Servet Çetin’e TFF tarafından verilen ceza için tahkim kuruluna başvurdu. Başkan burç Baysal’a hakemler hakkında kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadan dolayı PDFK Tarafından toplamda 43 günlük hak mahrumiyeti verilmişti. Başkan Baysal kulübün haklarını korumak adına her türlü mücadeleyi vermeye hazır olduklarını belirterek, kendisine ve Teknik Direktör Servet Çetin’e verilen cezaların ağır olduğunu ve bu cezaların kaldırılması için Tahkim Kurulu’na başvurduklarını açıkladı.
Pendikspor maçını izleyemedi
Kulüp Başkanı Baysal, geçtiğimiz hafta Pendikspor maçı öncesi tedbirli olarak sevk edildiği için stadyuma girmediğini hatırlattı. Baysal, Amedspor’un büyük bir camia olduğunu ve kulübün haklarını sonuna kadar savunacaklarını vurgulayarak, “Bu büyük camianın hakkını kimselere yedirmeyiz, ceza alacaksak alalım, bizim için öncellikle Amespor’un menfaatleri gelir” dedi.
"Her Cezaya Razıyız, Ama Haklarımızı Yedirmeyiz"
Tigris Haber’e konuşan Baysal, Amedspor'un haklarını savunmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "Amedspor büyük bir camia. Bu camianın hakkını savunmak ve haksızlıkların karşısında durmak bizim en önemli kırmızıçizgimizdir. Bu camianın hakkını kimseye yedirmeyiz. Kendi cezamın ve Servet Çetin’in aldığı cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu’na başvurduk. Kurulun vereceği cevaba göre yol haritamızı şekillendireceğiz” dedi.
Amedspor yönetimi, kulüp ve teknik ekibe verilen cezaların haksız olduğunu savunarak, hukuki süreçte sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.