Amedspor sosyal tesislerinde hummalı çalışma

Süper Lige çıkmayı hedefleyen Amedspor’un, kulüp binası ile idman sahalarında başlatılan çalışmalar sürüyor. Binanın proje taslağı modern bir görünüm sunuyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Yeni sezonda Trendyol 1'nci liginde oynayacak olan Amedspor, hedefini süper lig olarak belirlemesinin ardından güçlü bir kadro kurma yolunda emin adımlarla ilerlerken, bir taraftan da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda Şehmus Özer Tesisleri'nde yeniden yapılanmaya gidiyor. 1.5 ay önce başlayan çalışma tüm hızıyla sürüyor.

ERSUN YANAL İSTEMİŞTİ

Amedspor Talaytepe mevkiinde bulunan ve yaklaşık 1.5 ay önce bakım ve onarıma alınan Şehmus Özer Spor Komplesindeki çalışmalar devam ediyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda, odaların genişletilerek, daha çağdaş bir görünüme kavuşturmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor. İç kısımda tam bir inşaat görünümün hâkim olduğu tesislere gelen yönetim kurulu üyeleri, burada incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. 75 odanın yıktırılma çalışmaları devam ederken, binanın iç kısmındaki inşaat, tadilat çalışmaları halen devam ediyor.

YÖNETİCİLER TALİMAT VERDİ

Kulüp yöneticileri, onarım ve tadilat çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, tesislerdeki çalışmanın yeni sezon öncesi tamamlanması konusunda görevlilere talimat verdi.

TARAFTAR ENDİŞELİ

Bina kısmında inşaat çalışmaları devam ederken, idman sahaları ile ilgili henüz bir çalışma yapılmaması, taraftarların kafasında soru işareti yarattı. Taraftarlar, hem tesiste başlatılan çalışmalarının, hem de idman sahalarının sezona yetişmeyeceği konusunda endişeli olduklarını söyledi. Taraftarlar, "18 Temmuz'da 1. Lig kurası çekilecek ve 9 Ağustos'ta maçlar oynanmaya başlayacak. Tesislerde başlayan çalışmaların 9 Ağustos'a kadar biteceğini sanmıyoruz. İdman sahalarına henüz başlanmadı bile. Yani sıkıntı yaşanacak. Kimse de bu konu ile ilgili her hangi bir açıklama yapmıyor. Süper lig hedefini önüne koyan bir kulüp ve bu kulüp sadece bir spor kulübü değil. Halkın takımıysa, halka hesap verilmeli, bilgi verilmeli. Ama yok. İnşallah yetiştirirler de biz yanılırız" dedi.

ÇALIŞMA BİTTİĞİNDE BİNA BÖYLE GÖRÜNECEK

Öte yandan kulüp binasında başlatılan çalışmalar devam ederken, çalışmaların tamamlanması halinde binanın nasıl görüneceğine ise Tigris Haber ulaştı. Hazırlanan bina taslağında, idman sahasına dönük bina cephesinin her iki tarafından büyük Amedspor logoları ve yeşil kırmızı renklerle boyanacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri