Amedspor Passolig kart girişini artırdı

Trendyol 1. Lig'deki ikinci karşılaşmasında İstanbulspor'la oynayacağı maçta taraftarlarıyla buluşacak Amedspor, 33 bin kapasiteli stadyumda seyircisinin desteğiyle ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig'deki ikinci karşılaşmasında İstanbulspor'la oynayacağı maçta taraftarlarıyla buluşacak Amedspor, 33 bin kapasiteli stadyumda seyircisinin desteğiyle ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Amedspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, taraftarın pasolig ve kombine biletlerini almaları uyarısı yaparak, aksi taktirde taraftarların stada giremeyeceklerini hatırlattı.

İlk maçı deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynayan ve bu maçtaki vasat oyuna rağmen bir puan çıkarmayı başaran Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü oynayacağı İstanbulspor'u yenerek, ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor. Yeşil Kırmızılı futbolcular, Teknik Direktör Ersun Yalan'ın direktifleri yönünde çalışmalarını bu yönde yaparken, kulup yöneticileri de taraftarın stadyumu doldurması için büyük çaba harcıyor. Karşılaşmanın ilk kez pasolig uygulamasıyla oynanacağı için taraftarın hazırlıksız yakalanmaması için kulüp yöneticileri, sık sık uyarılarda bulunuyor.

Amedspor'un resmi sayfasından yapılan Passolig duyurusunda, Amedstore'daPassolig şirketinin kontrolünde hizmet veren 2 adet Passolig masasının bulunduğu hatırlatıldı. Bu masalar, günlük 250 adet Passolig kaydı gerçekleştirme kapasitesine sahip olduğu belirtildi. Yöneticiler, Türkiye genelinde sadece Amedspor için bu ayrıcalığın tanındığı ve başka hiçbir kulübe böyle bir imkan sağlanmadığını söyledi.

Passolig kartları fiziksel olarak ellerine ulaşmasa bile taraftarlar, başvurularını tamamladıkları takdirde, kombine ve bilet satın alabileceğine dikkat çeken yöneticiler, bu şekilde Passo mobil uygulamasıyla stadyuma giriş yapabileceklerini aktardı. Amedstore'da yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek adına, kulüp taraftarlarından Passolig kayıt işlemlerini Passolig.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden yapmaları ricasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri