Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı taburcu edildi

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, İzmir'in Bayraklı ilçesinde geçirdiği ciddi bir trafik kazasının ardından, hastanede üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kaza, Elaldı'nın kullandığı aracın bir başka araç ile çarpışması sonucu gerçekleşti. Bu çarpışma sırasında Elaldı, özellikle kaburga kemiklerinde kırıklar oluşacak şekilde yaralandı. Kazanın ardından İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisi sürdürülen, Elaldı genel durumun iyi olduğundan dolayı taburcu edildi

Hastanede üç gün boyunca gözetim altında tutulan Elaldı, sağlık durumu toparlanmaya başladığında bugün taburcu edildi. Tedavi sürecinde Elaldı'nın yanında, eski Amedspor yönetim kurulu üyesi olan yeğeni Ömer Elaldı da sürekli olarak bulunarak amcasına destek oldu.

Kazanın meydana gelmesinden bu yana Amedspor camiasında derin bir üzüntü yaşanırken, Başkan Elaldı'nın sağlık durumunun iyiye gitmesi camiada bir nebze olsun rahatlamaya yol açtı. Elaldı’nın evinde istirahatine devam edeceği, tedavisinin ise ev ortamında sürdürüleceği açıklandı. Elaldı'nın, iyileşme sürecinin tamamlanmasının ardından görevinin başına dönecek. Başkan Elaldı, Amedspor'daki başkanlık görevini üstlenerek, kulübü sportif ve idari anlamda daha ileriye taşımak için yoğun çaba gösteren bir isimlerin başında yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri