Amedspor kritik ve zorlu dönemeçte

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Amedspor, deplasmanda ligin zorlu ekiplerinden ve son iki haftada çıkış yakalayan Gençlerbirliği maçı öncesinde hazırlıklarını Şehmus Özer tesislerinde sıkı ve disiplinli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor, ligin en kritik ve zorlu maçlarından birine 19 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Ankara'da Eryaman Stadyumu'nda rakibi olan Gençlerbirliği karşısına çıkacak. Rakibiyle arasında 1 puan fark bulunuyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde bugüne kadar ligde oynadığı 8 maçtan 2 yenilgi, 3 beraberlik ve 3 galibiyetle ayrılan Amedspor, 12 puanla 10. sırada yer alıyor. Rakibi Gençlerbirliği ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 11 puan toplayarak 12. sırada yer aldı.

Amedspor 8 haftadır istenilen bir futbol ortaya koyamadı

Ligde oynadığı 8 maçta taraftarların beklentilerini tam anlamıyla karşılayamayan Amedspor, özellikle hücum organizasyonlarında yaşadığı problemlerle dikkat çekti. Yeşil-kırmızılı ekip, savunma ve orta saha bağlantılarında zaman zaman aksaklıklar yaşasa da son haftalarda oyun disiplinini korumaya çalışıyor. Amedspor, bu Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı güçlü rakibi Gençlerbirliği karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak moral depolamayı ve üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Başkent ekibi özellikle son iki haftada iyi bir performans sergileyen ve galibiyetlerle moral bulan Gençlerbirliği kendi sahasında oynayacağı bu maçta taraftar desteğini de arkasına alarak galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri