Amedspor - Kocaelispor maçının oynanacağı yer belli oldu

Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz, ligin 4. haftasında oynanacak Kocaelispor maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor Kocaelispor maçını İstanbul'da oynamak istemesi olumsuz sonuçlandı. Ancak Amedspor Yönetimi saha arayışında Şanlıurfa'dan geldi. Buna göre Amedspor Kocaelispor maçı 2 Eylül Pazartesi günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynayacak

Tigris Haber'e konuşan Durmaz, Diyarbakır Stadyumu'nun zeminiyle ilgili süren çalışmalar nedeniyle maçın başka bir sahaya alınması veya ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunduklarını, ancak bu taleplerinin TFF tarafından olumlu olduğu belirtti.

Durmaz, "Diyarbakır Stadyumu'nun zemin çalışmaları devam ediyor. Bu önemli ve kritik maç öncesi TFF'ye başvuruda bulunduk. Olumlu bir cevap almamıza rağmen İstanbul İl Spor Kurulu, bu maçın burada oynanmasına izin vermedi. Bunun üzerine maçın ileri bir tarihe ertelenmesi talebinde bulunduk, ancak bunun da olma ihtimali düşük görünüyor. Saha arayışlarımız hala devam ediyor, fakat bu girişimlerden de sonuç alamazsak, Kocaelispor maçını 2 Eylül Pazartesi günü Urfa’da oynanacak" diye belirtti.

Durmaz ayrıca, transfer çalışmalarına da değindi. Amedspor'un transfer komitesinin büyük bir titizlik ve disiplinle çalıştığını belirten Durmaz, Kocaelispor maçı sonrasında art arda transfer açıklamaları yapacaklarını ve 4-5 yeni transfer planladıklarını ifade etti. Durmaz, "Eksik mevkilerimize acele etmeden, doğru transferleri yapacağız. Taraftarlarımıza bu müjdeyi rahatlıkla verebilirim." şeklinde konuştu.

Durmaz, "Amedspor bu önemli ve kritik maçı kendi sahamızda oynama ihtimali, çok yüksek olduğunu söyleyebilirim takımın ligde hedefi belli bu açıdan bizim için bu karşılaşma büyük önem taşıyor.

Özellikle zemin çalışmaları ve transfer çalışmalarımız Amedspor'un ligdeki performansını doğrudan etkileyecektir. Bu konuda bu gelişmeler ışığında, taraftarlarımızın sabırla ve umutla beklediği Amedspor eski günlerine kavuşacak bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri