Amedspor Karadeniz'e doğru yola çıktı

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nin 6. haftasında Trabzon A.Ş ile deplasmanda karşılaşmak üzere erken saatlerde karayoluyla Karadeniz'e hareket etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - 5 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Trabzon Kadir Özcan Spor Tesisleri'nde oynanacak maçı Gümüşhane bölgesinden Şahin Berker yönetecek.

Turkcell Süper Kadın Futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan Amedspor Kadın Futbol Takımı, 6 puanla 6. sırada yer alırken, Trabzon A.Ş de Amedspor'la aynı puanı paylaşıyor ve averaj farkıyla 7. sırada yer alıyor.


"Puan veya puanlarla döneceğiz"

Amedspor Kadın futbol takımı Teknik Direktörü Erhan Eren, bu kritik maç öncesi galibiyete odaklandıklarını belirterek, "Takım olarak sezona büyük bir istekle başladık ve bugüne kadar gösterdiğimiz performansı sürdürmek istiyoruz. Trabzon A.Ş karşısında disiplinli bir oyunla sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Her maçta oyuncularımın gelişimini görmek beni memnun ediyor, ama bu hafta rakibimiz oldukça dişli. Bu maçı kazanarak üst sıralara çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz. Disiplin, azim ve takım ruhuyla hedefimize ulaşacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri