Amedspor, jason lokilo’nun peşinde

Trendyol 1'nci ligi yeni ekiplerinden Amedspor, yeni futbol sezonunda hazırlıklarını sürdürdüğü Kocaeli Kartepedeki kampında bir taraftan günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da transfer çalışmalarına hız verdi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor, Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın gelişiyle birlikte Süper lige çıkacak kadroyu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Amedspor, Kartepe 1’nci etap kampında sezon hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak aralıksız devam ederken, bir taraftan da transfer çalışmalarına hız verildiği görüldü.

Sezonun başlamasına bir ay gibi bir zaman kaldı. İç transferi büyük oranda tamamlayan Amedspor, dış transferde şimdiye kadar Hull City forması giyen orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Adama Traore ve Manisa FK Spor’dan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Alberk Koç’u, Eyüp spor’un sağbek oyuncusu Murat Uçar’ı renklerine bağlarken, son olarak Hull City forması giyen Belçika asıl 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu janson Lokilo’yla görüşmeler yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri