Ali Yerlikaya Diyarbakır’a geliyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yarın AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programına katılmak üzere Diyarbakır’a geliyor.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yarın Diyarbakır’da düzenlenecek Türkiye Buluşmaları’ etkinliklerine katılacak. Bakan Yerlikaya, program kapsamında esnaf ziyaretleri ve gündemi değerlendirecek.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 Eylül 2024 tarihinde Diyarbakır’da çeşitli etkinliklere katılacak. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Bakan Yerlikaya'nın yarın ki programının Diyarbakır halkıyla buluşmak ve esnafla etkileşimi artırmayı amaçladığı belirtildi.
Bakan Yerlikaya’nın yarın ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenecek ‘Türkiye Buluşmaları Programı’na katılacak. DSİ Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenecek programa, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri ve İl Başkanı partililer katılacak. Partinin politikalarını ve projelerini tanıtmayı hedefleyen programın ardından Bakan Yerlikaya, Diyarbakır İl Valiliğine geçecek. Burada basın toplantısı düzenleyecek Yerlikaya, Ardından merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesindeki esnafları ziyaret edecek.
Bakan Yerlikaya, günün sonunda ise Bir otelde Gaziler ve yakınları onuruna verilecek bir akşam yemeğine katıldıktan sonra Diyarbakır’dan ayrılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri