Adalet Bakanından Narin Güran açıklaması: "Adalet önünde hesap verecekler"

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. Narin’in cesedi, köyden yaklaşık 1,5 kilometre mesafede bir dere yatağında, bir çuval içinde bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan İlk Açıklama

TİGRİS HABER - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Bakan Tunç, Narin Güran’ın ölümünden sorumlu olanların adalet önünde hesap vereceğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olanlar adalet önünde hesap verecektir."

Narin Güran Nasıl Kayboldu?

Narin Güran, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Kur’an kursuna gittikten sonra eve dönmedi. Ailesi ve köylüler, kendi imkanlarıyla arama çalışmalarına başladı, ancak sonuç alınamayınca Narin’in babası Arif Güran saat 20.00 civarında jandarma karakoluna başvurdu. Bunun üzerine jandarma ekipleri arama çalışmalarını başlattı.

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması, tüm ülkeyi derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri