Serel Yereli'nin mezarlık paylaşımı büyük tepki topladı

Serel Yereli'nin mezarlık paylaşımı büyük tepki topladı
Ünlü oyuncu Serel Yereli'nin son paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

TİGRİS HABER - Türkiye'den bir süreliğine ayrıldıktan sonra İngiltere'ye yerleşen ve sonrasında tekrar ülkesine dönen Yereli, geçtiğimiz günlerde 2011 yılında hayatını kaybeden babası Serdar Yereli'nin mezarını ziyaret etti. Ancak, ziyaretin ardından yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

serel-yerelinin-mezarlik-paylasimi-buyuk-tepki-topladi-1.webp

Mezarlık Ziyareti

Serel Yereli, babasının mezarını ziyaret etmek üzere beyaz, mini dekolteli bir elbise tercih etti. Mezarlık ziyaretinde sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte poz veren Yereli, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında "Kocam, babamla tanıştı" ifadelerini kullanan Yereli'nin bu hareketi, takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

serel-yerelinin-mezarlik-paylasimi-buyuk-tepki-topladi-2.webp

Sosyal Medyadan Tepkiler

Yereli'nin mezarlık paylaşımı, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük bir tartışma konusu oldu. Kullanıcılar, Serel Yereli'nin mezar ziyareti sırasında giydiği mini elbiseyi ve verdiği pozları uygunsuz ve saygısız olarak nitelendirdi. Paylaşım, pek çok kişi tarafından "yetersiz saygı" ve "tuhaf davranış" olarak değerlendirildi.

serel-yerelinin-mezarlik-paylasimi-buyuk-tepki-topladi-4.webp

Bodrum Masalı'ndan Müzik Kariyerine

Serel Yereli, özellikle Bodrum Masalı dizisindeki rolü ile tanınmış bir isim. Oyunculuğa ara verip İngiltere'ye taşındıktan sonra müzikle ilgilenmeye başlayan Yereli, son olarak Türkiye'ye dönerek babasının mezarını ziyaret etti. Ancak, bu ziyaretin sosyal medya üzerinden paylaşılan bölümü, birçok kişi tarafından olumsuz yorumlara maruz kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.