Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda korku dolu anlar: Yolcu uçağı pistten çıktı!

Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda korku dolu anlar: Yolcu uçağı pistten çıktı!
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda, AJet firmasına ait yolcu uçağı pistten çıkarak çamura saplandı.

TİGRİS HABER - Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkan ve Hakkari'ye iniş yapmak üzere olan uçak, aşırı yağışlar nedeniyle iniş sırasında kontrolden çıktı. Olayda can ve mal kaybı yaşanmazken, havalimanı yetkilileri yolcuların tahliyesi için hızlıca çalışma başlattı.

yolcu-ucagi-pistten-cikti-selahaddin-eyyubi-havalimaninda-korku-dolu-anlar.webp

İkinci İniş Denemesinde Kaza Yaşandı

Yapılan açıklamalara göre uçak, Yüksekova semalarında bir tur attıktan sonra ikinci iniş denemesinde pistten çıkarak çamura saplandı. Uçakta bulunan yolcularda herhangi bir yaralanma olmadı. Esenboğa Havalimanı’ndan 11.20’de kalkan VF4316 uçuş kodlu uçağın 13.15’te gerçekleştirdiği iniş sırasında yağışlar etkili oldu.

Belediye Başkanları da Uçaktaydı

Olayın yaşandığı uçakta Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar da bulunuyordu.

AJet'ten Açıklama

AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yolcularımızın sağlık durumu iyi. Misafirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.