Sayısal Loto’da Rekor Kıran İkramiye: 460 Milyon TL Tek Talihliye Gitti, Geçen sene rekor Diyarbakır’daydı

Sayısal Loto’da Rekor Kıran İkramiye: 460 Milyon TL Tek Talihliye Gitti, Geçen sene rekor Diyarbakır’daydı
Çılgın Sayısal Loto'da bir kişi 460 milyon liralık büyük ikramiyenin kazananı oldu. Haftalardır devam eden devir sonrasında katlanarak büyüyen ikramiye, Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye olarak kayıtlara geçti.

Sayısal Loto'da Büyük İkramiye Rekoru Kırıldı

TİGRİS HABER - Bu rekor ikramiye, sahibini buldu ve tarihe geçti. Çılgın Sayısal Loto'da 460 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazandıran numaralar ise 14-21-45-56-70-76 olarak belirlendi. Joker numara 35, SüperStar numarası ise 53 oldu. Bu sonuçlara göre, 6 şanslı numarayı bilen 1 talihli, tam 460.913.735,15 TL ödülün sahibi oldu. Talihlinin hangi şehirden olduğu merak konusu olurken, henüz açıklama yapılmadı.

Önceki Rekorlar

Bir önceki rekor büyük ikramiye, 400 milyon TL ile 31 Aralık 2023 gecesi gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı çekilişine aitti. Çılgın Sayısal Loto'da bugüne kadar çıkan en yüksek ikramiye ise 17 Temmuz 2023’te Diyarbakır Silvan’dan oynayarak altı bilen bir talihlinin kazandığı 247 milyon 659 bin 481 TL’lik ikramiyeydi.

Bu büyük ikramiyeler, Çılgın Sayısal Loto'nun ne kadar popüler olduğunu ve büyük ödüller dağıttığını bir kez daha gösterdi. Şans oyunları severler, bu rekor ikramiyelerle şanslarını denemeye devam edecekler gibi görünüyor. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum