Otel Odasındaki Klima Arızasına Karşı Protesto: Yatağını Restorana Taşıdı!

Otel Odasındaki Klima Arızasına Karşı Protesto: Yatağını Restorana Taşıdı!
Antalya'daki 5 yıldızlı bir otelde konaklayan Cenk Bilge, bozuk klimasının tamir edilmemesi nedeniyle ilginç bir protesto gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER -Konakladığı süre boyunca odasındaki klimanın onarılması için otel yetkililerinden yardım isteyen Bilge, problemin son güne kadar çözülmemesi üzerine sabah saatlerinde dikkat çeken bir eyleme imza attı.

Restoranda Yatak Protestosu

Cenk Bilge, odasından taşıdığı yatağını otelin restoranına getirerek, müşterilerle dolu alanda yatağa uzandı. Durumunu sosyal medyada paylaşan Bilge, otelde bazı klimaların arızalı olduğunu ve bu duruma ses çıkaran birkaç kişinin sorunlarının çözüldüğünü iddia etti. "20 saattir birisiyle konuşmak istediğimi söyledim, 20 saattir herhangi bir çözüm yok. Teknik müdürle konuşmak istiyorum, gelmiyor. Otelin müdürü ya da herhangi bir sorumluyla konuşmak istiyorum, gelmiyor. Resepsiyondaki arkadaşlar da kimsenin gelmediğini söylüyor. Ben de otelde en serin yerin yemekhane olduğunu gördüm. Şu anda yemekhaneye yatağı serdim, bakalım nasıl bir çözümleri olacak, göreceğiz," dedi.

otelyatak.png

Yetkililerin Müdahalesi ve Sonuç

Kısa süre sonra yanına gelen otel yetkililerine durumu anlatan Cenk Bilge, defalarca yardım talep ettiğini ancak sonuç alamadığını belirtti. Yatak protestosunu sosyal medyada paylaşan Bilge, binlerce geri dönüş aldı. Olayın ardından yaptığı paylaşımda, "Bakanlık yetkilisi 3 kişi gece 00.30’da otele geldi. Konuyla ilgileniyorlar, özellikle klimalar konusunda gerekli evrakları talep ettiklerini ve işletme ile ilgili süreç başlattıklarını paylaştılar. Buradan sesimi duyurmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım diğer işletmelere örnek olur," dedi.

Cenk Bilge'nin bu benzersiz protestosu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve oteldeki klima sorunlarının çözülmesi için adımlar atıldı. Olay, diğer otel müşterilerine de ilham vererek, konaklama sırasında yaşanan problemlere karşı seslerini duyurmanın önemini gösterdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum