Oğlu Psikiyatri servisinde intihar eden baba da intihar etti!

Oğlu Psikiyatri servisinde intihar eden baba da intihar etti!
Şubat ayında Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören C.K. adlı Hastanın intiharı ile ilgili soruşturma tamamlanmadan ve olayda ihmali bulunanların tespit yapılmadan Babası Bayram Kozat da intihar etti.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

İhmal soruşturması ne aşamada?

TİGRİS HABER - Şubat ayında Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören C.K. adlı Hastanın intiharı ile ilgili soruşturma tamamlanmadan ve olayda ihmali bulunanların tespit yapılmadan Babası Bayram Kozat da intihar etti. C.K.’nin intihar olayının üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Sağlık İl Müdürlüğü’nce açıldığı ileri sürülen soruşturma ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması tepkiye yol açtı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak sağlık hizmeti veren Psikiyatri Kliniği’nde tedavi gören 23 yaşındaki Cesur Kozat, henüz bilinmeyen bir neden dolayı odasında iple intihar etti. İhmal iddialarının ayyuka çıktığı intihar olayıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü bir açıklama yaparak, soruşturma başlatıldığını belirtti.

Oğlunun acısına dayanamadı intihar etti

Aradan geçen 4 ayın ardından başlatılan soruşturma ile ilgili açıklama yapılması beklenirken, Cesur Kozat’ın babası Bayram Kozat’da oğlunun acısına dayanamayarak, oturduğu binanın 7. Katındaki evinden atlayarak, intihar etti. Baba Bayram Kozat, ailesi tarafından toprağa verildi.

Cesut Kozat’ın İntiharı sırrını koruyor!

Bipolar bozukluk teşhisi ile tedavi gören 23 yaşındaki Cesur Kozat’ın intihar olayında ihmaller zinciri olduğu ileri sürüldü. Sağlık İl Müdürlüğü’nce olaydaki ihmal ile ilgili açılan soruşturma ne oldu? İhmali bulunan personel ve idareci hakkında bugüne kadar bir işlem yapıldı mı? Yönündeki sorulara cevap aranıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.