NUSAYBİN’DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI

NUSAYBİN’DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI
Bölgede, açılan hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Nusaybin’in Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ile Yenişehir mahallelerinde 10 gün sonra ve Yenituran, Yeşilkent, Mor Yakup, Zeynelabidin, Kışla, 8 Ma

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur, Mardin'in Dargeçit ile Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinde hendeklerin kapatılması için jandarma ve polisin başlattığı ortak operasyonlar sürüyor.

BABA VE KIZI ÖLDÜRÜLDÜ

Mardin'in Dargeçit AK Parti İlçe Başkanı Beşir Kılıç’ın akrabalarının yaşadığı Saray Mahallesindeki evine silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda aile reisi Necim Kılıç(70) ile kızı Sabahat (34)hayatını kaybederken, anne Fatma ile kızı selamet kılıç yaralandı. Anne ile kızı Midyat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Mardin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Mardin Valiliği saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Sivil vatandaşlarımıza karşı insanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,  yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz. Sorumlular en kısa sürede yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılacaktır.”

Haber: Aziz FİDANCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.