Narin Güran cinayetinde son durum: Baba serbest, anne ve abi tutuklamaya sevk edildi

Narin Güran cinayetinde son durum: Baba serbest, anne ve abi tutuklamaya sevk edildi
Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı. Babası serbest bırakılırken, annesi ve abisi "iştirak halinde kasten öldürmeden" tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 22 şüpheli arasında kimlerin olduğu da netleşti. Şüpheliler arasında anne ve baba ile Narin’in amcaları, halası ve kuzenleri de bulunuyor. Anne Yüksel Güran ve daha önce kolunda ısırık izi tespit edilen abisi Enes Gürkan "kasten öldürme suçuna iştirakten" tutuklamaya sevk edildi.

Narin'in iki kuzeni, tutuklu amcası Salim Güran'ın eşi, Salim Güran'ın iki işçisi, Narin'in halasının eşi, "suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme" ve bir amcası da "suç delillerini yok etme" suçlamasıyla tutuklamaya sevk edildi. Bir kuzeni ve iki amcası ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Diğer serbest bırakılanlar arasında babası Arif Güran, üç kuzeni, bir yengesi, tutuklu amca Salim Güran'ın işçisi ve üç amcası bulunuyor.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun raporu da açıklandı. Rapora göre; Narin'in üzerinde başka birinin DNA'sına rastlanmadı..

Kaynak:T24

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum