MÜSİAD Başkanı yeni atanan Dicle Üniversitesi Rektörü Eronat’ı ziyaret etti

MÜSİAD Başkanı yeni atanan Dicle Üniversitesi Rektörü Eronat’ı ziyaret etti
MÜSİAD Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Bozkuş, yeni atanan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat’ı ziyaret etti. İkili mevcut Üniversite Hastanesi binasının yeniden inşaatı ve park sorunu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

TİGRİS HABER- Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Bozkuş ve Eronat, üniversitenin çeşitli sorunları ve geliştirilmesi gereken projeler hakkında istişarede bulundular.
Ziyarette, özellikle üniversite hastanesinin yeniden inşası ve üniversite çevresindeki park sorununa çözüm önerileri öne çıktı. Başkan Bozkuş, mevcut hastane binasının yaşının ilerlemesi ve yapı olarak yıpranmış durumunun Diyarbakır’a yakışmadığını belirterek, yeni, modern bir hastane binası ve katlı otopark yapılmasının gerekliliğini vurguladı.
Bozkuş, “Dicle Üniversitesi Hastanesi, Diyarbakır’ımızın Hevsel Bahçeleri ve Dicle Nehri’ne bakan bir ‘İnci Kolyesi’ olarak kabul ediliyor. Ancak artık bu incinin modernize edilmesi gerekiyor. Şehir hastaneleri gibi yeni ve yüksek kapasiteli bir hastane yapılması elzemdir” dedi.

whatsapp-image-2024-09-06-at-16-47-03-1.jpeg

MÜSİAD Diyarbakır yönetimi olarak, yeni hastane projelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmesi için gereken her şeyi yapacaklarını belirten Bozkuş, "Sayın Rektörümüz Kamuran Eronat’a başarılı hizmetler ve projelerde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum