Milli Savunma Bakanı: Her İhtimale Hazırlıklı Olmalıyız

Milli Savunma Bakanı: Her İhtimale Hazırlıklı Olmalıyız
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, sınıra yapılan askeri sevkiyatla ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Işık, "Her ihtimale hazırlıklı olmalıyız." dedi.
 

Silopi'ye yapılan askeri sevkiyatla ilgili konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyız." açıklamasında bulundu.

"TÜRKİYE HER TÜRLÜ İHTİMALE KARŞI ÖNCEDEN HAZIRLIK YAPMAK DURUMUNDA"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık AHaber'de katıldığı canlı yayında, "Ankara'dan tanklar, tank kurtacıları ve iş makinaları, Şırnak Silopi'ye doğru intikale başladı. Bu durum Irak girilmesi an meselesi şeklinde yorumlar yapılıyor. Doğru mu?" sorusunu cevapladı:

"Irak ile temaslar devam ediyor. Türkiye'nin kırmızı çizgileri var o çizgiler aşılırsa Türkiye yapması gerekeni yapacaktır. Şu anda diyaloglarımız devam ediyor. Öyle bir durum söz konusu değil. Musul'un demografik yapısını değiştirecek gelişmeler Türkiye'nin kırmızı çizgisidir. Bu konular Irak ile ve koalisyonla görüşülüyor. Bu arada Türkiye tabii ki gereken hazırlığı yapıyor. Terör tehditlerine asla müsade etmeyeceğiz. Bütün bu gelişmelere hazırlıklı olmak açısından yapılan bir çalışma bu. Türkiye her türlü ihtimale önceden hazırlık yapmak durumunda, bu hazırlıkların bir parçası." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.