Milli Maç Eğil’de heyecanı dev ekranda yaşandı

Milli Maç Eğil’de heyecanı dev ekranda yaşandı
Milli Takımın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Türkiye-Hollanda maçı Eğil Belediyesi’nin organizasyonu ile ilçe meydanına kurulan dev ekranda takip edildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - A Milli Futbol Takım’ının EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çeyrek finalinde Hollanda karşısında yaptığı karşılaşma Eğil ilçesinde kurulan dev ekran ile coşkuyla takip edildi.

egil.jpg

Eğil Belediyesi’nce ilçe meydanına kurulan dev ekrana, Eğilli vatandaşlar yoğun gösterirken, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, karşılaşmayı Eğilli gençlerle birlikte izledi.

egil3.jpg

Başkan Seydaoğlu’nun yanı sıra karşılaşmayı, AK Parti İl Başkanı Av. Raşit Ocak, AK Parti Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız, AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Reşit Umay, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik kolları üyeleri de izledi.

egil4.jpg

Son anlarına kadar büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmayı heyecanla takip eden Başkan Seydaoğlu, “Bugün milli heyecanı halkımızla birlikte yaşadık. A Milli Futbol Takımımızı, gösterdikleri mücadelesinden dolayı kutluyorum. Galibiyete çok yakışmıştık. Ancak olmadı. Özellikle gençlerimizin talebi sonrası bu alanı oluşturduk, gençlerimiz sayesinde bizde büyük bir heyecan yaşadık” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum