Melissa Vargas'ın Kökeni: Malatya Değil, Küba! Peki nasıl milli takımda oynuyor? İşte cevabı...

Melissa Vargas'ın Kökeni: Malatya Değil, Küba! Peki nasıl milli takımda oynuyor? İşte cevabı...
Uluslararası arenada dikkatleri üzerine çeken milli voleybolcumuz Melissa Vargas’ın asıl memleketini öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Herkes onu Malatyalı olarak tanıdı. İşte doğduğu yer ve hayatı hakkında bilinmeyenler…

melisavargas.jpg

Melissa Vargas Kimdir?

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki performansıyla göz dolduran Melissa Vargas, aynı zamanda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda pasör çaprazı olarak görev yapıyor. Vargas'ın kökeni ve voleybol kariyeri ise merak konusu.

melisavargas2.jpg

Melissa Vargas Aslen Nereli?

Melissa Vargas, aslında Küba doğumlu bir sporcu. 16 Ekim 1999'da Küba'nın Cienfuegos şehrinde dünyaya geldi. Voleybola Küba'da başlayan Vargas, henüz 12 yaşındayken Küba Milli Takımı'nda oynamaya başladı. 2016 yılında Çekya'da bir sezon geçirdikten sonra 2018'den itibaren Fenerbahçe Opet'te forma giymeye başladı.

melisavargas3.jpg

Nasıl Türk Milli Takımı'nda Oynuyor?

2021 yılında Türk vatandaşlığına geçen Vargas, böylece Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nda da oynama hakkı kazandı. Şu anda hem Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nda hem de Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nda pasör çaprazı olarak görev yapıyor.

melisavargas5.jpg

Başarılarla Dolu Kariyer

Melissa Vargas’ın voleybol kariyeri, başarılarla dolu bir yolculuk. Onun performansını izlemek ve bu başarı dolu hikayeyi takip etmek, voleybolseverler için büyük bir heyecan kaynağı.

melisavargas4.jpg

Melissa Vargas’ın doğum yeri ve kariyerine dair tüm detaylar, voleybol dünyasında adından daha da söz ettirecek gibi görünüyor.

Kaynak:EnSonHaber & Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.