Kepolu, bakan yardımcısıyla birlikte taziye ziyaretinde

Kepolu, bakan yardımcısıyla birlikte taziye ziyaretinde
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak ile birlikte yangında hayatlarını kaybedenlerin taziyelerine katıldı.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır ve Mardin arasındaki kırsal mahallelerde çıkan yangında hayatını kaybeden 15 kişi için Çınar İlçesine bağlı Yazçiçeği ve Köksalan Mahallelerinde kurulan taziye ziyaretleri devam ediyor. Son olarak AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Sevim Sayım Madak ve bir grup partili, yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret ederek, bu köylerde kurulan taziye evlerinde ölenler için dua etti.

screenshot-1-002.png

screenshot-1-002.png

Sosyal medya platformu üzerindeki X hesabından, 2 farklı twit adan AK Partili Kepolu, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Sevim Sayım Madak ile birlikte; Yazçiçeği Köyünde yangın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret ettik. Taziyelerinde bulunduk. Vefat eden vatandaşlarımıza Cenâb-ı Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Köksalan Köyünde yangın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret ettik. Taziyelerinde bulunduk. Vefat eden vatandaşlarımıza Cenâb-ı Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" notuyla birlikte, ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları, takipçileriyle paylaştı.

screenshot-2-002.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.