Kayapınar Belediyesi’nden çok dilli eğitime devam!

Kayapınar Belediyesi’nden çok dilli eğitime devam!
Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çok dilli hizmet verecek Zarokistan Perperıke Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı yapıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çok dilli hizmet verecek ve 3-6 yaş arası çocuklara yönelik hizmet verecek Zarokistan Perperıke Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar, Cengiz Dündar, başkan yardımcıları, Eğitim-Sen Diyarbakır Şube yöneticileri, Med-Der yöneticileri. Meclis üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

kayapibar-1.jpg

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Eş Başkan Berivan Gülşen Sincar, açılışta yaptığı konuşmada, Kayyımlar tarafından kapatılan kurumları tekrardan açıp halkın hizmetine sunmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, “Bundan sonra da halkımız ve çocukların isteklerine cevap olacağız ” şeklinde konuştu.

kayapibar-2.jpg

Eş Başkan Cengiz Dündar ise, Halkın isteği doğrultusunda çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek, “Belediye olarak halkımızın taleplerine karşılamak her zaman önceliğimiz olacaktır’ şeklinde konuştu Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılış yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.