Kabine değişikliği mi geliyor?

Kabine değişikliği mi geliyor?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışı dönüşünde uçakta gazetecilerle sohbet etti. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişiklik olabileceği mesajını verdi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emniyet, yargı, medya konularında atılacak adımlar olduğunu görüyoruz" açıklamasını yaptı. Toplumdaki cezasızlık algısına müsaade etmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı, "Ceza infaz sisteminde yapacağımız değişikliklerle suç işleyen cezaevine mutlaka gireceğini bilecek" dedi.

Erdoğan, yurt dışı dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, kabine değişikliği ve AKP Genel Başkan Yardımcılarında olası değişikliklere dönük şöyle konuştu:

"Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.