İstanbul’da 120 Bin TL ödemek için kuyruk oluştu

İstanbul’da 120 Bin TL ödemek için kuyruk oluştu
Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 16, Türkiye'de 120 bin TL'den satışa sunuldu. Üsküdar ve Kadıköy’de bulunan mağazalarda, yeni iPhone'a sahip olmak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren kuyruk oluşturarak gece yarısından kuyruklar oluştu

iPhone 16 Fiyatları ve Özellikleri

TİGRİS HABER - iPhone 16'nın fiyatları, özelliklerine göre 65 bin TL’den başlayıp 120 bin TL’ye kadar çıkıyor. Yeni modelin satışları, Üsküdar'daki bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy'deki Apple mağazasında saat 07.00'de başladı. İstanbul'un dört bir yanından gelen teknoloji tutkunları, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Her Yıl Aynı Heyecan

Yeni iPhone modeli için sıraya girenlerden Ali Zaman, “16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179'uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her yıl bu tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz. Zeytinburnu'ndan buraya gece saat 23.30'dan beri sıradayım,” diyerek bu geleneksel heyecanın her yıl tekrarlandığını belirtti.

Yeni iPhone 16’nın satışa sunulması, teknoloji severler arasında büyük bir heyecan yaratırken, İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen insanların bu deneyimi paylaşması dikkat çekti.

Kaynak:MedyaTava - Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.