İmamoğlu: "Bu millet sizi evine yollar"

İmamoğlu: "Bu millet sizi evine yollar"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de katıldığı özel yayında, YSK üyelerine 'ahmak' dediği iddiasıyla hakkında açılan davaya ilişkin konuştu.

TİGRİS HABER - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de katıldığı özel yayında, YSK üyelerine 'ahmak' dediği iddiasıyla hakkında açılan davaya ilişkin sert sözler sarf etti. Üç farklı bilirkişinin aksini söylemesine rağmen hakkında dava açılmasına dair konuşan İmamoğlu, meydan okuyarak “Hodri meydan. Ceza mı keseceksiniz? Buyurun kesin. Size söz: Bu millet ayağa kalkar. Bu millet size Yargıtay kararı verene kadar, o süreyi göstermez, evinize yollar. Onun da yöntemi belli. Erken seçim gelir" dedi.

CHP Önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan davaya ilişkin de konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Yargıyı bu hale düşürenler utansın. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na şu dönemde dava açıyorlar. Neyin peşindesiniz? Ekrem İmamoğlu'na bir 'ahmak' davası diye gülünç, komik bir iş üzerinden siyasi yasaklı haline getirme meselesi. Derdiniz ne? Kimden korkuyorsunuz, neyden korkuyorsunuz, neyi engellemeye çalışıyorsunuz?" sözleriyle tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum