HÜDA PAR Sur eski ilçe başkanı Şenol’un iş yerinde yangın!

HÜDA PAR Sur eski ilçe başkanı Şenol’un iş yerinde yangın!
HÜDA PAR Sur eski ilçe başkanı Ercan Şenol’un Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan işyeri dün gece şüpheli bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

TİGRİS HABER - Olay ile alakalı işyerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan HÜDA PAR heyeti ardından kısa bir açıklama yaparak olayın zamanlamasının manidar olduğuna dikkatleri çekti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Av. Süleyman Güler yaptığı açıklamada kolluk kuvvetlerinin olayın aydınlatılması için hızlı ve titiz çalışması gerektiğini belirtti.

Güler şunları kaydetti:

“Dün gece saatlerinde eski Sur ilçe başkanımızın Diyarbakır Hatboyu Caddesi'ndeki işyeri çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmiştir. İlk tespitlere göre bu yangının kundaklama sonucu çıktığına dair kuvvetli şüpheler vardır. Bu olayın son günlerde partimizi açık şekilde hedef gösterenlerin açıklamalarından sonra olması düşündürücüdür.

Kolluk kuvvetlerinin hızlı ve titiz bir şekilde hareket ederek olayı bütün yönleriyle tam olarak aydınlatması, toplumsal huzuru korumak adına büyük bir öneme sahiptir. Olayın hızlı bir şekilde ve tam olarak aydınlatılması, kaotik ortamlardan beslenen karanlık odakların heveslerini kursaklarında bırakacaktır.”

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum