Hangi burçlar para konusunda daha temkinli?

Hangi burçlar para konusunda daha temkinli?
Burçların kişilik özellikleri kadar, maddi konularda nasıl davrandıkları da merak edilen konulardan biri. Kimileri lüks harcamalardan hoşlanırken, kimileri ise tasarruf konusunda oldukça dikkatli.

TİGRİS HABER - İşte burçlar arasında en cimri olarak bilinenler ve para harcama alışkanlıkları:

1. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burçları, detaycı ve analitik yapılarıyla tanınır. Para konusunda da oldukça titizdirler. Her harcama kalemini dikkatlice gözden geçirir, gereksiz harcamalardan kaçınırlar. Tasarruf etmeyi çok severler ve genellikle para biriktirirler. Lüks ve gösterişli harcamalara pek sıcak bakmazlar.

2. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak burçları, kariyer odaklı ve sorumluluk sahibi insanlardır. Para konusunda çok temkinlidirler ve her zaman geleceği düşünerek hareket ederler. Onlar için güvenlik en önemli şeydir, bu yüzden birikim yapmaya özen gösterirler. Lüks harcamalardan kaçınır ve genellikle çok hesaplıdırlar.

3. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burçları rahatına düşkün olabilir, ancak para yönetiminde oldukça dikkatli ve tutumludurlar. Para biriktirme konusunda oldukça başarılıdırlar, ancak bir şeyin kalitesine değer verdikleri için, uzun vadeli harcamalar yaparken çok titizdirler. Ancak parayı harcamadan önce uzun uzun düşünürler.

4. Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova burçları özgürlüklerine çok düşkün olsalar da, para konusunda oldukça hesaplıdırlar. Genellikle harcamaları minimumda tutmaya çalışır, lüks şeylere yatırım yapmak yerine daha pratik çözümleri tercih ederler. Sadece gerçekten gerekli olduğuna inandıkları şeyler için para harcarlar.

5. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burçları duygusal olarak bağlı oldukları insanlara yardımcı olmayı severler, ancak kendileri konusunda oldukça cimri olabilirler. Para konusunda duygusal bir bağ kurduklarından, güvence sağlama isteğiyle harcamalarını kısıtlarlar. Çoğu zaman ihtiyaçları olan şeyleri almak yerine tasarruf etmeyi tercih ederler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.