Google'dan Büyük Yenilik: Gemini Live Artık Ücretsiz!

Google'dan Büyük Yenilik: Gemini Live Artık Ücretsiz!
Google, yapay zeka teknolojisinde önemli bir adım atarak yeni özelliği Gemini Live'ı tüm Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Bu yeni özellik, OpenAI'ın ChatGPT'sindeki gelişmiş sesli etkileşimlere karşılık olarak ortaya çıktı.

Gemini Live, Android Kullanıcılarına Ücretsiz Olarak Sunuluyor

TİGRİS HABER - Önceden belirli bir ücret karşılığında erişilebilen Gemini Live, artık tüm Android kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanılabilir durumda. İlk olarak Mayıs ayında tanıtılan bu yapay zeka aracı, gerçek zamanlı sesli diyaloglar gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Ücretsiz Erişimle Daha Kapsamlı Deneyim

Gemini Live, kullanıcıların basit komutlarla sınırlı kalmayıp, daha derin ve kapsamlı sohbetler yapabilmelerini sağlıyor. İki yönlü diyaloglar kurabilen bu yapay zeka, karmaşık sorunlar hakkında daha derin görüşler sunarak etkileşimli bir deneyim sunuyor.

Gemini Live'ı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Gemini Live, Android platformunda Gemini uygulaması aracılığıyla erişilebilir. Uygulamanızı güncelleyip Canlı Ses Modu'nu aktifleştirdiğinizde, Gemini ile anında sesli etkileşime geçebilirsiniz. Şu anda sadece İngilizce dil desteği sunulan Gemini Live'ın, gelecekte Gmail ve YouTube Müzik gibi diğer Google servisleriyle entegrasyonunun yapılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.