GGC’den Kayapınar Belediyesi’ne Ziyaret

GGC’den Kayapınar Belediyesi’ne Ziyaret
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

TİGRİS HABER - Ziyarete, GGC Başkanı Felat Bozarslan, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Erdoğmuş ve Eğitim ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hozan Adar katıldı. Görüşmede kentteki ve Kayapınar ilçesindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ggcden-kayapinar-belediyesine-ziyaret.jpg

GGC Başkanı Bozarslan, Kayapınar Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “ Bir belediyenin hayata geçireceği projeler ve hizmetler, bölgenin gelişimine büyük katkı sağlar. Başarılı çalışmaların devam edeceğine inanıyoruz. GGC olarak bütün kurumların kentimize yapacağı hizmetin takipçisi ve destekçisi olacağız” dedi.

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, GGC heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gazetecilerin toplumsal bilinci artırmada önemli bir role sahip olduğunu vurguladılar. Başkanlar, belediyenin projeleri ve hedefleri hakkında bilgi vererek, işbirliği ve iletişim halinde olmanın önemine dikkat çektiler. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.