GGC'de üye buluşması

GGC'de üye buluşması
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her ay düzenlenen ve kentteki gazetecileri bir araya getiren “GGC Üye Buluşmaları” bu ay da yoğun bir katılımla Sümerpark yerleşkesinde gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Buluşmaya, Diyarbakır ve çevre illerde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı. Etkinlikte mesleki dayanışmanın önemi vurgulanırken, gazeteciler birbirleriyle fikir alışverişinde bulunma imkânı buldu.

Buluşmanın ardından konuşan GGC Başkanı Felat Bozarslan, bu tür etkinliklerin meslektaşlar arasındaki bağı güçlendirdiğine dikkat çekti. Bozarslan, “Değerli meslektaşlarım, GGC üye buluşmaları meslektaşlarımızın cemiyete olan aidiyet bağını güçlendirmek adına çok önemlidir. Her ay düzenlediğimiz bu buluşmalar, mesleğimizi ve birbirimizi daha yakından tanımamıza olanak sağlıyor. Bu vesileyle, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

img-20241009-wa0060.jpg

Buluşmaların, meslektaşlar arasında iletişimi artırarak, gazetecilik pratiğinin güçlenmesine katkı sağladığı vurgulandı. GGC, önümüzdeki ay da benzer bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.