EURO 2024 Avrupa Turnuvasında A grup kızıştı

EURO 2024 Avrupa Turnuvasında A grup kızıştı
EURO 2024 Avrupa Turnuvasının ikinci karşılaşmasında A grupta bu akşam (TSI) saatiyle 22.00’de oynanan ve 17'nci kez karşı karşıya gelen İsviçre ve İskoçya maçı nefesleri kesti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Bu Akşam Saat 22.00’de oynanan EURO 2024 Avrupa Turnuvası A Grubu karşılaşmasında İskoçya ilk maçını Almanya milli takımına karşı 5-1 farklı yenildi. İsviçre ise Macaristan'ı 3-1'lik skorla yenerek 3 puanı alan taraf olmuştu.

Nefes kesen karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı gelen gollerle ilk devreyi takımlar 1-1'lik beraberlikle soyunma odasına gitti.

Maçın gollerini İskoçya Milli Takım adına maçın 13'üncü dakikasında Scott McTominay kaydederken, İsviçre Milli Takımı adına ise maçın 26'nci dakikasında uzaklardan sert ve düzgün bir vuruşla jenerik golü Xherdan Shaqiri attı. Maçın ilk devresi karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle soyunma odasına girdiler. Maçın ikinci devresinde başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle son erdi.

İskoçya İsviçre karşısında 8'inci galibiyeti aldı

Takımlar arasında oynanan 17 karşılaşmalar sonrası İskoçya rakibine karşı 8 kez galibiyet aldı. İsviçre ise 5 kez kazanırken, 4 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.