Eski Fenerbahçeli Futbolcu Serhat Akın'a Silahlı Saldırı

Eski Fenerbahçeli Futbolcu Serhat Akın'a Silahlı Saldırı
Eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı... Saldırıya uğrayan Akın hastaneye kaldırıldı. Akın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TİGRİS HABER - Serhat Akın, silahlı saldırı haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Serhat Akın, yerde yatarken çektiği ve kanlar içerisindeki ayağını yansıtan bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşarak ,"Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın, saldırı sırasında ayağından yaralanırken, acil olarak özel bir hastane kaldırıldı. olayın ardından hemen polis ekiplerine haber verildi. Güvenlik güçleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlatarak saldırganların kimliklerini tespit etmek için çalışmalara başladı.

Saldırının nedeni henüz bilinmezken, Serhat Akın'ın ailesi ve yakın çevresi büyük bir endişe içinde. Eski futbolcu, sosyal medyadan yaptığı kısa açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu ve saldırı ile ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığını belirtti.

Fenerbahçe kulübünden kınama geldi

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.