Eş Başkanlardan DİŞTİ’ye ziyaret

Eş Başkanlardan DİŞTİ’ye ziyaret
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DİŞTİ’yi ziyaret ederek seyahat acentelerinin taleplerini dinledi.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmelerini (DİŞTİ) ziyaret etti. Ziyarette Eş Başkanlara, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yıldız ve daire başkanları eşlik etti.

Eş Başkanlar, ilk olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Diyar Masa ile Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Amirliğini ziyaret etti.

Eş Başkanlar, daha sonra DİŞTİ’nin içindeki kamera odası, restoran, bebek bakım ve emzirme odasında incelemelerde bulundu.

Eş Başkanlar talepleri dinledi

Seyahat acenteleri ve esnafı tek tek gezen Eş Başkanlar, acentelerin çalışanları ve esnafla sohbet ederek, taleplerini dinledi. Eş Başkanlar, kendilerine iletilen “güvenlik, kapalı giriş kapıları, ağaçlandırma ve temizlik” gibi taleplere ilişkin ilgili birimleri görevlendirdi.

‘Araçları içme suyu ile yıkamayın’

Daha sonra araç yıkama alanını denetleyen Eş Başkanlar, içme suyu ile araç yıkamanın yapılamayacağını belirterek, uyarılarda bulundu.

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum