Eş Başkana hapis cezası verildi: İlçenin girişi toprakla kapatıldı

Eş Başkana hapis cezası verildi: İlçenin girişi toprakla kapatıldı
Kars Kağızman Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Alkan’a hapis cezası verilmesinin ardından ilçeye girişlerin engellenmesi için yola toprak döküldüğü iddia edildi.

TİGRİS HABER - Kağızman ilçesinde Belediye Eşbaşkanı Mehmet Alkan’a 6 yıl 3 ay hapis cezasının ardından ilçede polis ve güvenlik önlemleri bakımından hareketlilik sürüyor. İkameti kentte bulunmayanların ilçeye girişleri asker ve polisler tarafından engelleniyor. Belediye binası da polis ablukasında.

İlçeye giden yollarda kontrol noktaları kurulurken, 3 mahallede bazı yollar toprak dökülerek kapatıldı. Toprakkale, Kesiköprü ve Zuvar mahallelerinden ilçe merkezine giden yollar toprakla kapatıldı.

Yoldan geçenlere "Belediye burayı kapattı" dediği iddia edildi.

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.