Ersun Yanal: "Zemin oyunumuza engel oldu"

Ersun Yanal: "Zemin oyunumuza engel oldu"
Boluspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 sona eren maç için iki "Saha zemin koşulları bizim istediğimiz futbolu oynamamızı engelledi" sözleriyle saha koşullarını eleştirdi. Dedi

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Yanal, futbolcularından memnun olduğunun altını çizerek "Sporcularım için olumsuz bir durum bulamıyorum; oyun oynamak arzuları içindeydiler; ancak saha şartları nedeniyle zorlandık. Savunma ve hücum stratejimizde hem uzun paslar hem de dar alanda istediklerimizi gerçekleştiremedik. Son dakikada duran toptan yediğimiz gol daha da kötü oldu ama lig uzun bir maraton" dedi.

Şanlıurfa'da oynanması beklenen ancak son anda Diyarbakır'a alınan maçın ardından zemin şartlarında yaşanan sıkıntıları dile getiren Yanal, mevcut zemin koşullarında futbol oynamalarının zor olduğunu belirtti. Yanal "Hedeflerimiz var; top oynamak isteyen bir takımız ve bu nedenle bir an önce bu sahaya bir çözüm bulunmalı" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gürpınar, Amedspor'un çıkışta olduğunu belirterek, "Bu maçı kaybetmek istemiyorduk. Amedspor çok iyi bir takım; ancak zeminin durumu her iki takım için de zorluk yarattı. Biz de galibiyet için buraya geldik. Amedspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim," dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.