Ersun Yanal, reçeteyi yazdı

Ersun Yanal, reçeteyi yazdı
Aziz Elaldı başkanlığındaki Amedspor yönetim kurulu ve teknik direktör Ersun Yanal, dört başlık altında topladığı çalışmaları sonucu, geleceğin takımını oluşturma çalışmaları şekillenmeye başladı.

TİGRİS HABER - Tüm projeyi "Amedspor'u Geleceğe Taşımak" başlığı altında toplayan yönetimimiz ve teknik direktörümüz Yanal, çalışmaları sportif, kurumsal, tesisleşme ve yapılanma olarak dörde ayırarak kolları sıvadı.

Şampiyon kadroyu koruyup Amedspor'u geleceğe taşıyacak bir kadro için düğmeye basan Ersun Yanal, "Burada, klasik transfer söylemleri dışında bir konunun altını özenle çiziyoruz, mutluluk. Amedspor'u mutlu, ulaştığı noktayı hazmeden ve bu projeye inanan insanların olduğu bir organizasyona dönüştüreceğiz. Sportif anlamda yalnızca bugünü yaşayan değil, yarını hedefleyen bir yapı olacağız"dedi.

"Amedspor, bir Avrupa kulubü gibi yönetilecek"

Kurumsal anlamda yolun henüz başında olduklarını ancak kısa sürede hızlı hareket ettiklerini kaydeden Yanal, "İş sahada bitmiyor. Sahada kazanmanın gereklilikleri var. Tüm düğmelerimizi doğru şekilde iliklemek zorundayız. Bugün planımızı yaptık ve yola çıktık. Haritamız, rotamız, duraklarımız belli. Kurumsal anlamda bir Avrupa kulübü nasıl yönetiliyorsa burası da öyle olacak. Bu konudaki önemli hassasiyetim var ve sayın başkan ile yönetim kurulumuz gerçekten Amedspor'u bu idealine kavusturmak adına çalışıyor" diye konuştu.

Doğru hamleler ile şampiyonluk

"Gerçek başarı yalnızca şampiyon olmak değil, gelecek nesilleri de futbolun büyülü dünyası ile buluşturmak" saptamasında bulunan Yanal, "İdari ve sportif yapılanma, pazarlama faaliyetleri, ideal tesis yatırımları, bilimsel kadrolar, sağlık ve iletişim merkezleri, maç günü organizasyonları, deplasman planlamaları her şey ama her şeyi doğru yapmak adına yönetim kurulumuz ile imza attığım günden bu yana çalışıyoruz. Sezon sonunda Amedspor'u şampiyon yaparsak değil bu doğru hamleleri hayata gecirebilirsek başarılı sayacağız" yorumunda bulundu.

"2 Temmuz'da Kartepe'de başlıyoruz"

Amedspor'un yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da Kartepe'de başlayacağını da sözlerine ekleyen Yanal, "13 Temmuz'a kadar buradayız. İlk kamp döneminde transferlerin yüzde 90'ını bitireceğiz. İkinci etap kampında ise noktayı koyacağız" dedi.

Durmaz: doğruları yapmak için çok çalışıyoruz

Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz da yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun; teknik heyetin istekleri doğrultusunda maddi ve manevi fedakarlıklarda bulunmaya hazır olduğunu belirterek, "Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda yönetim olarak maddi manevi fedakarlıklarda bulunup Amedspor‘u çok güçlü yerlere taşımak için adımlarımızı atıyoruz. Çok çalışıyoruz, çok işimiz var ama sonunda doğruları yaparak önce şampiyonluğa ulaşacak sonra da Süper Lig’de harika bir kulüp yaratmak için çok titiz ve çok mesai vererek hocamızla birlikte emek harcıyoruz. Ersun Yanal gibi deneyimli bir isimle hem saha içini hem saha dışını planlamak gerçekten bizim için büyük şans" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.