'Ersun Yanal ayrılabilir' yalanı!

'Ersun Yanal ayrılabilir' yalanı!
Bugün sosyal medyada yayınlanan "Amedspor'da Ersun Yanal isyanı" başlıklı bir haberde, Ersun Yanal'ın transfer konusunda yaşananlardan rahatsız olduğu için takımdan gidebileceği belirtildi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Bu haber yeşil kırmızılı Amedspor taraftarları arasında büyük endişe yarattı. Tigris Haber olayın gerçeğini araştırdı ve bütün detayları yazdı.

Daha önce Radyospor'da çalışırken işten atılan bir spor muhabirinin youtube spor kanalı kurduğu ve bu kanal üzerinden gerçeği yansıtmayan haberler yaptığı öğrenildi. Son günlerde sadece Türkiye'nin değil Dünya spor kamuoyunun da dikkatlerini çeken Ersun Yanal ve Amedspor üzerinden prim yapmak üzere yalan haber yaptığı ortaya çıktı.

İşte o yalan haber;

"1. Ligin yeni takımı Amedspor'da tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın transfer konusunda yaşananlardan dolayı çok rahatsız olduğu ve takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Pek çok isimle görüşülüp sadece Alberk Koç ve Traore'ye imza attırıldığından yakınan Ersun Hoca, transfer çalışmalarının gecikmesine isyan ettiği ve bu şekilde devam etmesinin zor olacağı gelen haberler arasında."

Tigris Haber Gazetesi Spor Müdürü Şehmus Kızılaslan'ın kulüp yöneticileri ve Ersun Yanal'a yakın çevrelerle yaptığı görüşmelerde bu haberin yalan olduğunu ortaya çıkardı. Yöneticiler Ersun Yanal'ın kulüp ile kulübün de Ersun Yanal ile ilgili tek bir sorunu olmadığı belirtilerek, taraftarların yalan haberlere itibar etmemesi çağrısında bulundu.

Haber yapan kişinin daha önce Radyospor'da çalışırken kovulduğu öğrenilirken, bu kişinin Amedspor ve Ersun Yanal isimlerini kullanarak, hem kendisine hem de Yotube üzerinden kurduğu spor kanalına prim yaptırmak olduğu ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum