Erdoğan seçim tarihini verdi

Erdoğan seçim tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe'de 8 yıl sonra toplanan Yatırım Danışma Konseyi'nin ardından konuştu. Son dönemlerde artan erken seçim tartışmalarına da yanıt veren Erdoğan, "Önümüzde seçimsiz 3 buçuk yıl var" dedi.

TİGRİS HABER - İstanbul Dolmabahçe Sarayında konuşan Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak tüm planlarını 2028'e göre yaptıklarını vurguladığı konuşmasında, "Biz iktidar olarak tüm planlarımızı 2028'e kadar yapıyoruz. Milletin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanacağız. Türkiye'nin önünde seçimsiz 3,5 yıl var" ifadelerine yer verdi.

14-28 Mayıs 2023 seçimlerinde aldıkları yetkiyi sonuna kadar kullanacaklarının altını çizen Erdoğan, "Muhalefetin kendi iç çekişmelerini perdeleme amacıyla gündeme getirdiği seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz. Türkiye'nin önünde her biri altın kıymetinde seçimsiz 3,5 yıl vardır. Ekonomide, savunmada, diplomaside, demokraside ve diğer alanlardaki hedeflerimize ancak bu 3,5 yılın hakkını vererek ulaşabiliriz. Bunun dışındaki her gündem lafügüzaftır. Sahtedir, sanaldır, sadece ve sadece ülkenin enerjisini tüketmeye dönük fuzuli hamlelerdir. Sizin de gelecek planlarınızı buna göre yapmanızda fayda olduğuna inanıyorum. Türkiye siyasi istikrarı, nitelikli insan kaynağı, küresel değer zincirlerindeki yükselen konumu, coğrafi avantajları ve güçlü ekonomik altyapısıyla uluslararası doğrudan yatırımların merkezi olmaya devam edecektir" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.